Thuis Nieuws

Ongeveer het LEIDENE Vertoningsscherm het Bekijken Afstand

Certificaat
Van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display voor verkoop
Van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw bedrijf koppelt terug en oplossing altijd het snelst en het best, houd ik van uw het werk houding, was het gemakkelijk om met BST te werken.

—— M. Robert Walker

Blij om met BST opnieuw samen te werken, zijn zij geduldig om alle vragen, de professionele, goed geïnformeerde, zeer goede dienst te beantwoorden.

—— M. Ismael Rodrigues

Wij zouden de BST Tekens aan iedereen adviseren die de aandacht aan op hun zaken moet vestigen, al uw hulp waarderen!

—— M. Roger Vachon

Wij genieten vooruit zeer van onze aardige geleide display& blik tot vele jaren van gebruik. Dank u voor het verlenen van dergelijke grote dienst.

—— M. Jorge Misri

Zij zijn zeer professioneel, en altijd beschikbaar om technologie-steun te verlenen, gingen zij over het ervoor zorgen dat wij in gebruik.

—— Mej. Helene Myshka

Wij hebben met u meer dan 3 jaar gewerkt. Wij zijn uiterst tevreden met BST ontvankelijkheid, hulp van de producten.

—— M. Antoni Rojas Ortiz

Wij werden tevredengesteld met de ervaring van het personeel in selectie van de LEIDENE displays& andere componenten van het project.

—— M. Petar Petrović

U adviseerde het correcte groottescherm voor onze application&did ons in een verkoop niet drukken. Ik ben hoogst tevreden met BST.

—— M. Alonso Ramos Aguilar

Onze ervaring zoals verteld u vóór groot is geweest. Ik zou u kerels aan iedereen adviseren die een geleide vertoning kopen onderzoeken.

—— M. Andreas Müller

Wij vinden wij groot product voor de bestede dollars hebben. Het geeft ons grote flexibiliteit in wat wij door het kunnen meedelen.

—— M. Dave Sharpe

Wij zijn zeer gelukkig met de klantenservice evenals de opvolgendevraag die wij sinds onze nieuwe geleide vertoning hebben ontvangen.

—— M. Juan Garcia Garcia

Wij waren gelukkig om de geleide vertoning met de promotieprijs te krijgen, maar van ons onderzoek scheen u als u was concurrerend.

—— M. James Suchat

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Ongeveer het LEIDENE Vertoningsscherm het Bekijken Afstand

Ongeveer het LEIDENE Vertoningsscherm het Bekijken Afstand

In het besluitproces om een nieuwe LEIDENE vertoning te kopen, is uw publiek een factor die niet kan worden genegeerd. Toch het doel van uw vertoning is dit publiek te richten. Als zij zijn overseinen niet kunnen bekijken, dan zal het gehele proces voor niets geweest zijn. Aan dat punt, moet het essentieel nadenken bekijkend afstand als belangrijke factor in de selectie en de plaatsing van het om het even welke nieuwe LEIDENE vertoningsscherm.

 

Overweeg de twee volgende scènes. Eerst, een langzame bewegende landweg met weinig ondernemingen en weinig verkeer. Ten tweede, een snel bewegende rek van weg overvol met tekens van alle soorten. Denkt u hetzelfde teken voor elke situatie aangewezen zou zijn? Natuurlijk niet. Afhankelijk van hoe en waar een publiek een teken zal bekijken, zullen de verschillende opties efficiënter zijn.

 

Specifiek zich concentreert bij het bekijken van afstand, kunnen de meeste situaties van deze vuistregel profiteren. Groter de afstand tussen het publiek en ondertekent (en dit gaat voor om het even welk teken, niet alleen een digitale die vertoning) lager de resolutie wordt vereist optimale doeltreffendheid te handhaven. De ingewikkelde ontwerpen kunnen aardig zijn, omhoog sluiten, maar van een afstand van een paar honderd voeten of meer, worden zij vrijwel onmogelijk te zien.

 

Wat betreft de teksthoogte, wanneer het over het bekijken van afstand komt, is 1 duim voor elke 40 tot 50 voeten van scheiding een algemeen toegelaten verhouding. Opnieuw, is verder een publiek van een teken, zal groter een bericht moeten zijn.

 

Zo, wanneer het beslissen op welk teken voor uw zaken juist is, overweeg altijd uw publiek. Het bekijken de afstand is belangrijk, hoewel vaak overzien, factor in dit besluit - makend proces. Als u nog onzeker bent wat de beste optie voor u is, voel vrij om ons (info@bstledsigns.com) te contacteren. Wij kunnen u van onze deskundigenadviezen inzake dit en een andere kwestie betreffende digitale LEIDENE vertoningen voorzien.

 

 

 

 

Bartijd : 2017-04-06 23:37:40 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ShenZhen BST Industry Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Alicia

Tel.: 86-755-89572851

Fax: 86-755-27581624

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)