Thuis Nieuws

De structuur en de Componenten van LEIDENE vertoningen

Certificaat
Van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display voor verkoop
Van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw bedrijf koppelt terug en oplossing altijd het snelst en het best, houd ik van uw het werk houding, was het gemakkelijk om met BST te werken.

—— M. Robert Walker

Blij om met BST opnieuw samen te werken, zijn zij geduldig om alle vragen, de professionele, goed geïnformeerde, zeer goede dienst te beantwoorden.

—— M. Ismael Rodrigues

Wij zouden de BST Tekens aan iedereen adviseren die de aandacht aan op hun zaken moet vestigen, al uw hulp waarderen!

—— M. Roger Vachon

Wij genieten vooruit zeer van onze aardige geleide display& blik tot vele jaren van gebruik. Dank u voor het verlenen van dergelijke grote dienst.

—— M. Jorge Misri

Zij zijn zeer professioneel, en altijd beschikbaar om technologie-steun te verlenen, gingen zij over het ervoor zorgen dat wij in gebruik.

—— Mej. Helene Myshka

Wij hebben met u meer dan 3 jaar gewerkt. Wij zijn uiterst tevreden met BST ontvankelijkheid, hulp van de producten.

—— M. Antoni Rojas Ortiz

Wij werden tevredengesteld met de ervaring van het personeel in selectie van de LEIDENE displays& andere componenten van het project.

—— M. Petar Petrović

U adviseerde het correcte groottescherm voor onze application&did ons in een verkoop niet drukken. Ik ben hoogst tevreden met BST.

—— M. Alonso Ramos Aguilar

Onze ervaring zoals verteld u vóór groot is geweest. Ik zou u kerels aan iedereen adviseren die een geleide vertoning kopen onderzoeken.

—— M. Andreas Müller

Wij vinden wij groot product voor de bestede dollars hebben. Het geeft ons grote flexibiliteit in wat wij door het kunnen meedelen.

—— M. Dave Sharpe

Wij zijn zeer gelukkig met de klantenservice evenals de opvolgendevraag die wij sinds onze nieuwe geleide vertoning hebben ontvangen.

—— M. Juan Garcia Garcia

Wij waren gelukkig om de geleide vertoning met de promotieprijs te krijgen, maar van ons onderzoek scheen u als u was concurrerend.

—— M. James Suchat

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De structuur en de Componenten van LEIDENE vertoningen

De structuur en de Componenten van LEIDENE vertoningen

 

Het LEIDENE vertoningsscherm wordt samengesteld uit twee delen: Het hoofd geleide paneel dat door verscheidene wordt samengesteld leidde vertoningseenheden (Geleid kabinet of geleid paneel) die samen verbonden kunnen. Dit deel is het belangrijkste lichaam van de geleide vertoning. een ander deel is het controlemechanisme. het controlemechanisme kan ook verdeeld in twee delen: controleer raad (hardware) en controlesysteem (software). De controleraad is omvat de verzendende kaart, die kaarten en computer ontvangen. De veelsoortige vertoningspanelen (of de kabinetseenheden) met verschillende specificaties en controlemechanismen met verschillende controletechnologie kunnen in diverse soorten het LEIDENE vertoningsscherm worden gevormd om verschillende toepassingsmilieu's met diverse vereisten tevreden te stellen. (zoals videobewerker en multifunctionele kaart).

 

De structuur van het Scherm:

 

1. Geleide module: Geen kwestie binnen of openlucht geleide vertoning, zij allen samengesteld door geleide modules. De geleide modules zijn omvatten (geleide lampen, het drijven IC, PCB-raad en modulekader). zijn grootte kan niet gemakkelijk worden veranderd.

 

2. Vertoningscomité het Vertoningscomité is het belangrijkste lichaam van het scherm. Het wordt samengesteld uit lichtgevende materialen en drijfkring. Het van het LEIDENE paneel vertoningsscherm van het binnen en openluchtscherm is eenheidskabinet.

 

3. Het de Vertoningscontrolemechanisme van het vertoningscontrolemechanisme is omvat hoofdzakelijk het verzenden van kaart, die kaarten en computer ontvangen. De verzendende kaart zou binnen de computer moeten worden geïnstalleerd, zouden de ontvangende kaarten binnen de kabinetten moeten worden geïnstalleerd. gewoonlijk heeft één kabinet één nodig ontvangend kaart.

 

4. De omschakelingsvoeding wordt het gebruikt om wisselstroom de van 220V of van 110V in allerlei gelijkstroom aan steun diverse kringen om te zetten.

 

5. Overbrengend Kabels worden de geleide gegevens van het vertoningsscherm en allerlei die het controleren van signalen door de hostcontroller worden geproduceerd overgebracht door ver*draaien-paarkabels aan het scherm.

 

6. De Raad van de aftastencontrole de functie van het moet de gegevens beschermen, allerlei aftastensignalen en signalen van de de schaalcontrole van de plichtscyclus produceren de grijze.

 

7. De speciale Videokaart en de Multifunctionele Kaart de speciale videokaart van het volledige kleuren LEIDENE scherm niet alleen dragen ook de basisfuncties van computer videokaart, maar kunnen output RGB digitale signalen en rij, gebieds en blanking signalen aan de hostcontroller. Naast functies hetzelfde als de speciale videokaart, multifunctionele kaart de input gesimuleerde videosignalen in RGB digitale signalen (dat de inzameling van videomededeling is) kan ook veranderen.

 

8. Andere informatiebronnen en apparaten met inbegrip van computer, Televisie, schijf blauw-Ray, DVD, VCD, videocamera en registreertoestel etc.

Bartijd : 2017-04-06 23:35:12 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ShenZhen BST Industry Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Alicia

Tel.: 86-755-89572851

Fax: 86-755-27581624

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)