Thuis

ShenZhen BST Industry Co., Limited Kwaliteitscontrole

Certificaat
China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten
China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
Uw bedrijf koppelt terug en oplossing altijd het snelst en het best, houd ik van uw het werk houding, was het gemakkelijk om met BST te werken.

—— M. Robert Walker

Blij om met BST opnieuw samen te werken, zijn zij geduldig om alle vragen, de professionele, goed geïnformeerde, zeer goede dienst te beantwoorden.

—— M. Ismael Rodrigues

Wij zouden de BST Tekens aan iedereen adviseren die de aandacht aan op hun zaken moet vestigen, al uw hulp waarderen!

—— M. Roger Vachon

Wij genieten vooruit zeer van onze aardige geleide display& blik tot vele jaren van gebruik. Dank u voor het verlenen van dergelijke grote dienst.

—— M. Jorge Misri

Zij zijn zeer professioneel, en altijd beschikbaar om technologie-steun te verlenen, gingen zij over het ervoor zorgen dat wij in gebruik.

—— Mej. Helene Myshka

Wij hebben met u meer dan 3 jaar gewerkt. Wij zijn uiterst tevreden met BST ontvankelijkheid, hulp van de producten.

—— M. Antoni Rojas Ortiz

Wij werden tevredengesteld met de ervaring van het personeel in selectie van de LEIDENE displays& andere componenten van het project.

—— M. Petar Petrović

U adviseerde het correcte groottescherm voor onze application&did ons in een verkoop niet drukken. Ik ben hoogst tevreden met BST.

—— M. Alonso Ramos Aguilar

Onze ervaring zoals verteld u vóór groot is geweest. Ik zou u kerels aan iedereen adviseren die een geleide vertoning kopen onderzoeken.

—— M. Andreas Müller

Wij vinden wij groot product voor de bestede dollars hebben. Het geeft ons grote flexibiliteit in wat wij door het kunnen meedelen.

—— M. Dave Sharpe

Wij zijn zeer gelukkig met de klantenservice evenals de opvolgendevraag die wij sinds onze nieuwe geleide vertoning hebben ontvangen.

—— M. Juan Garcia Garcia

Wij waren gelukkig om de geleide vertoning met de promotieprijs te krijgen, maar van ons onderzoek scheen u als u was concurrerend.

—— M. James Suchat

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

BST leiden levert superieure producten, oplossingen, en de diensten, en overschrijdt klantenvereisten. Erkennend dat de markt de stuwende kracht achter alles is wij, BST instrumenten efficiënte zaken processen vooral het kwaliteitscontroleprocédé die waardeverwezenlijking voor onze klanten steunen. Wij voldoen strikt aan de vereisten van het systeem van 7S, van ISO9001-2008 en ISO14000-tijdens het gehele proces van productie, zoals Grondstoffensysteem voor kwaliteitscontrole; Het systeem voor kwaliteitscontrole van de productieprocedure; Het verouderen, assemblageproductie en afgewerkt product het waterdichte testen; De verpakkende en ladende systemen van de de kantencontrole van enz. 4 om het product hoog te verzekeren om te zijn - de kwaliteit, belangrijk is veel van onze producten heeft overgegaan de certificatie van Ce, van ROHS, CCC, FCC, van UL enz.

 

Stap 1. Automatische SMD-leiden & sorterend systeem die testen

 

SMD-de LEIDENE lampen is de fundamentele en belangrijkste component, beïnvloedt de Kwaliteit van SMD-LEIDENE lampen direct de kleurenprestaties en de levensduur van het LEIDENE vertoningsscherm. wegens onze automatische SMD-LEIDENE het hoge nauwkeurigheid en hoge snelheids testen en sorteermachine, wordt de golflengte van SMD-LEIDENE lampen gecontroleerd binnen 5nm. dit verzekert de kleurenconsistentie.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 0

 

Stap 2. Auto Optische Inspectie

 

Het solderen Punt het Controleren en Elektronische Componenteninspectie

Het is machine de van AOI (Auto Optische Inspectie), en het is BST recentste die materiaal wordt gebruikt om elk solderend punt op de PCB-raad te controleren. In plaats van het controleren van al solderend punt door blote ogen dat gemakkelijk is om onnauwkeurigheid en mislukking van het product te veroorzaken, gebruiken wij deze recentste machine om geen verlof en het niet genormaliseerde solderen op de PCB-raad uit ervoor te zorgen. Het zal ook controleren als alle apparaten op hun juiste positie worden opgezet en als zij op de juiste manier worden opgezet.

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 1

 

Stap 3. Test op hoge temperatuur

 

Na AOI, zal PCB in deze machine voor test op hoge temperatuur worden gezet. Op hoge temperatuur. Testend Machine onder specifiek milieu waar zeer op hoge temperatuur is en BST de LEIDENE vertoning het werk op die voorwaarde zal zijn, zal BST op hoge temperatuur doen. het testen van elke module om gebeëindigd ons te verzekeren - de producten kunnen zich de werkomgeving op hoge temperatuur bevinden. De beste kwaliteit doen verzekeren en BST LEIDENE vertoning hebben aan zijn beste presteren evenals onze klanten te hebben veel meer voordeel van de vertoning bereiken, zal BST welke allen het aan zijn beste kan doen.

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 2

 

Stap 4. Module het Branden

 

Na de module is de productie gebeëindigd, en alvorens zij worden verzonden naar de volgende productielijn, zal BST module het testen volgens het principe van 72 uren doen die voor openlucht/binnenmodules en met 2~5 minsinterval van om de 8 uren aan macht testen omhoog de modules opnieuw. Als de module normaal met de uitdrukkingen van elke 8 urentijd werkt, dan zal BST zeggen het de test wordt overgegaan. Anders, zullen de probleemmodules door technici worden hersteld. Dit productieproces moet het mogelijke probleem vinden in de eerste keer, zodat onze hoogte verzekeren - kwaliteit.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 3

 

Stap 5. Het LEIDENE vertoningsscherm het verouderen test

 

Wanneer alle LEIDENE kabinet wordt geassembleerd, zullen allen worden aangedreven en het verouderen test, met minstens de kleur van 72hrs doen witte het verouderen test.

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 4

 

Stap 6. trillingstest

Nadat de kabinet het verouderen test overging, dan zullen wij gebruik de Trillingsmachine aan het testen zijn.

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 5

 

 

Stap 7. openlucht geleide het scherm waterdichte test

Na trilling zal testen overgegaan, dan voor al openluchtle screen binnen het water aan 3mins zetten, dan om al kabinet en de module binnen geen om het even welk water te controleren, zorg ervoor de openlucht geleide die vertoning op openlucht het minstens niveau van het waterbewijs IP65 moet wordt geïnstalleerd zijn.

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 6

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 7

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 8

Stap 8. Verpakking & het laden

Na al testend o.k., zal QC gecontroleerd overgegaan, dan onze arbeider schoonmakend volledig kabinet, dan beschermt het gebruik materiaal aan beschermde het kabinet, en aanbracht het speciale aangepaste vluchtgeval of houten geval. Wanneer het product zal verschepen, onze zal het werken zeer zorgvuldig ladend de gevallen aan de container.

 

ShenZhen BST Industry Co., Limited kwaliteitscontrole 9

 

Certificaten
 • China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten

  Standaard:CE

 • China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten

  Standaard:CCC

 • China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten

  Standaard:ETL

 • China ShenZhen BST Industry Co., Limited certificaten

  Standaard:RoHS

Contactgegevens
ShenZhen BST Industry Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Alicia

Tel.: +86-13612963525

Fax: 86-755-27581624

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)